Om mig

 

Jeg hedder Cimone Nicolette Lucinde Bruun. Og jeg er 50 år.

 

Det er et nyt navn, som jeg skiftede til via numerologien d 20.3. 2017, så du kan muligvis støde på opslag, videoer, links mm, i mit tidligere navn.


Grunden til navneskift, skyldes flere årsager. Dels for at skabe kærlig harmoni og balance mellem, både mine energier ( og her mener jeg primært mine Kutinda frekvenser), og mine navne vibrationer. Men også, fordi jeg personligt ikke
længere identificererede mig med mit tidligere navn, og dets frekvenser.

 

 

Det er dog MIN personlige udviklings-vej.

Som kærligt ledte mig til bla dette.

 

Alle udviklings-veje er smukke i deres individualitet, og det er én af de kærlige energier, og udviklings potentialer, som også ligger i KUTINDA.

Nemlig at DU bliver ledt til det som er det kærligste FOR DIG. Og det er heldigvis vidunderligt individuelt, fra unikke person til person.

 

 

Men jeg fik nu ikke evnerne, til at kunne navigere i frekvenser, og at være sensitiv overfor at mærke dem, ved det at skifte navn numerologisk.

Dem er jeg født med, og har taget diverse kurser i mit liv for at udvikle mig personligt, OG mine evner. Og for at finde mål, fællesskab og retning i mine evner.

 

 

 

KUTINDA, er den frekvens jeg oplevede at ”jeg kom hjem i”. I den frekvens, har min sensitivitet fået en dybde og en mening, som der ikke kom til mig i andre uddannelser. Den aktiverede HELE mig. Alt mit LYS. Og al min viden, min energi…min kærlighed. På alle planer.

Mit Sjæls Lys.

Og KUTINDA arbejder fortsat kærligt opgraderende i mig hver dag. For det er nemlig dèt, som er det helt unikke med denne frekvens. Denne frekvens ér en evigt opgraderende, og kærligt udviklende frekvens.

 

Jeg er dog meget taknemmelig for min spirituelle udviklingsrejse/dannelsesrejse, og anser hver og en af mine uddannelser, og kurser, som dybt værdifulde. For både min spirituelle udvikling og for min menneskelige udvikling og læringsrejse.

 

Og for at gøre en lang historie kort, har jeg to forskellige Mesteruddannelser indenfor Reiki (v/Reikimester Anette Zillo, v/Reikimester Steen Schütz,v/ Integrated Reikimester Lotte Mattebjerg), forskellige kanaliseringskurser (bla.,v/Birgit Elisabeth Friis Emdal), kraniosakral kurser(v/Chalotte Clarissa Holm), krystal kurser osv. bag mig.

 

Og mit hjerte ligger helt klart i kommunikation,formidling og som det primære , mit specialeområde : frekvens ( hvilket også kan hænge sammen med at jeg er stjernesjæl, som bla. er her i frekvensen fra Andromedea)

 

Og med kommunikation, mener jeg både med de vidunderlige Lysvæsner, Gudommelige og herunder også stjerne- energier, og med mennesker ( uanset hvilken sjæl de er bærer af, for vi er alle fantastiske vidunderlige smukke mirakler )

Og sidst men ikke mindst, kommunikation med min egen sjæls-energi.

 

Jeg mener at min snart 25-30 år lange professionelle karriere er landet lige der hvor jeg har lyst til at være : 

 FORMIDLING i, hvordan vi kærligst kan navigere i høje frekvenser. Og ikke mindst i KUTINDA.

 

 

Hov forresten. 
Så er jeg i øvrigt den lykkelige vinder af to prægtige sønner på henholdsvis 21 og 28 år.

 

Og så er jeg ikke specielt god til teknik, omtaler mig selv som frekvens-nørd ( fordi jeg elsker mit arbejde), er ikke glad for edderkopper, men elsker sol, lækker kage og gyser bøger.

 

 

 

 

PS. Da jeg som sagt , for ikke så lang tid siden, har skiftet navn, vil du kunne læse i bla udtalelser at der bliver henvist til mig under andet navn.

Ligeledes vil der ske rettelser hen ad vejen i div skrivelser hvor mit tidligere navn har stået under, og nu skal erstattes med mit nuværende.

Bær over med mig i overgangsfasen, hvor begge navne vil være at finde.

Fremadrettet vil jeg naturligvis kun underskrive mig med mit nuværende navn.

 

Kærligst

Cimone