Udtalelser fra kursister:

” Det har været en livs ændrende oplevelse. Jeg har fundet hjem i mig selv og fået fat i min power. Det er nu flere måneder siden og jeg er fortsat i ro og nærvær for første gang i mit liv. Med fare for at det lyder som en lovprisning, så er det den bedste gave jeg kunne give mig selv og min søn. Nu har han et bedre kompas i mig. Jeg er sluppet af med en stor del af min pleaser ´sygdom´ og det har frigivet en masse energi og ressourcer som jeg kan bruge på andre skønne ting. Jeg har værktøjer nu, som jeg ikke anede jeg havde. Hvis du finder frem til denne skønne kvinde, så er du klar til at blive mere lykkelig og få et modent og ansvarsbevidst perspektiv på dit liv og de udfordringer det indebærer. God rejse. “

Heidi Marie Becker Brenek, Helsingør ( deltog på Kutinda Basis, januar 2020)

 

“Jeg vil rigtig gerne dele min oplevelse, omkring kurset Kutinda Basis hos skønne Cimone. Allerede dagen hvor jeg sprang ud i det, og sagde JA tak til at deltage på kurset (små 3 uger før) blev der allerede sat gang i rejsen. En rejse som er ubeskrivelig svær at beskrive med ord, men fantastisk smuk at være på. Jeg ser det som selvkærlig selvudvikling. Cimone er som lære, mester…. Fantastisk varm, med en god portion humor og SÅ meget viden som bare rammer direkte i hjertet. At være sammen med 3 andre kvinder, som på intet tidspunkt stillede spørgsmålstegn hvad end jeg havde at dele, var og er stadig unikt. Som stjernesjæl er det sjældent man føler sig 100% set. Forstået. Elsket…. Jeg er stadig i fuld gang, her 1,5 uge efter. Alt det nye skal lige lande, og ja ikke mindst alt det gamle ubrugelig skal UD. Heldigvis med 100% opbakning fra Cimone. 

Kort: vil du give dig selv en gave, og dette kursus gør noget indeni i dig… Så gør det! “
Evely Viktorine Angelin Hjorth, Haderslev ( deltog på Kutinda Basis, April 2018 )

 

 

“Mit fragmenteret liv blev kærlig samlet, til en større forståelse med Kutinda. Der kom ro og lys på, og frem for alt en kærlig indsigt. Kutinda-mesteren formår at gøre stemningen både let, lys og informativ med hendes empatisk tilgang til det enkelte menneske. Stor og kærlig anbefaling til Kutinda-kursus fra mig.”

Maj-Britt H. Simonsen, Bagsværd

 

“Da jeg sagde ja til kutindakursus basis, oplevede jeg dagene efter svimmelhed og hjerteåbnings-trykken ved brystet. Det var en klar følelse af, at kutinda-energien gik i gang med arbejde for mig allerede der.
Selve kurset var holdt i en særlig kærlig og afslappet form, som jeg følte mig dejligt hjemme i. Det var en fantastisk oplevelse at sidde der 4 stjernesjæle, der havde dyb accept og forståelse for hinanden. Jeg fik en masse redskaber med  hjem, som jeg allerede har brugt lidt, men glæder mig til at bruge endnu mere.
Jeg fik nogle meget personlige og dybe indsigter, som ikke er landet helt endnu, men processen er i gang, og jeg har stor tillid til, at det hele lander på bedste vis.
Tak Cimone for din kærlige, omsluttende,  varme og ikke mindst humoristiske energi.
Tak for dig  og tak for Kutinda :-)”
Betinna Rasmussen, Holbæk ( deltog på Kutinda Basis, April 2018)

 

“…. jeg har følelsen af, at jeg bliver bedre til at træde helt ind i det jeg gør, uanset hvad det er jeg lægger mine kræfter i. At det dermed ikke er noget bestemt jeg skal/har lært, men at det kan tage mig hvorhen jeg vil – det er mig der står stærkere, mig der er blevet mere kraftfuld/har fået fjernet “filteret” – det er sådan det føles.

Jeg har haft en følelse af, at jeg er færdig med at løbe en marathon. Jeg anede ikke at jeg løb den marathon, men nu hvor jeg ikke løber længere, kan jeg mærke at jeg trængte til at holde pause!”

Elisabeth Lindqvist Iversen, Langå (deltog på Kutinda Basis, April 2018)

 

“…en ny måde at se verden/virkeligheden på, og at opleve Kutinda energien”

“Det er som om, at der kom ro på, da jeg sagde ja til Kutinda. Jeg føler mig mere afslappet (også når jeg ikke er det 😉 ).
Det føles som om, at jeg har nemmere ved at arbejde med mig selv – både i forhold til det private og i forbindelse med mit firma. Tingene udvikler sig “hurtigere”, føles det som om. Samtidig med at jeg har en tiltro til, at tingene går lige nøjagtigt, som de skal gå.
Jeg har fået en dybere ro og en form for “blødhed” omkring mig.  Jeg har en følelse af, at jeg bliver hjulpet. “

Malene A.B Andersen, Køge

 

“Tag ansvar, for dig selv, ikke halvt, men helt.Alle sygdomme er ukærlige, men muligvis er der noget vi skal lære eller se.Min følelse af Kutinda energi er ligesom et mirakel .Den energi rangerer meget højt, og med den kommer man ikke så ofte i tvivl. Hvis det skulle forekomme er der altid mulighed for at spørge den guddommelige verden til råds.Allerede på kutinda 1 hjerteåbning, sker der en voldsom frekvens forøgelse;
men dette Kutinda energi står for mig som et mirakel og jeg er meget glad for at jeg får lov til at være en del af denne skønne energi.

Jeg vil gerne også fortælle lidt om at disse kurser ikke altid betyder lykke, lykke, lykke, fnis. Op til kurset har jeg haft en enorm stor udrensning,
kigget på de ting som man trykker på for at komme ud i lyset.

Jeg vil takke Cimone Nicolette Lucinde Brunn for nogle vidunderlige kurser, og for alle dem før kutinda Og jeg vil glæde mig til alle de fremtidige chokolade og drømmekager. Vi skal dele og selvfølgelig også kurser.”

 Mai-Britt Karva, Brøndby Strand 

Udtalelser om E-bogen “Sæt dit hjerte fri” :

 
Betty Andersen:Hent den, skim den, mærk energien og den power, som Cimone har lagt i den. Læs den, fordøj den, læg den væk, tag den frem igen, dyk længere ned i den. Den er det hele værd
Kira Carla Spetzler-Streton : Hej du skønne sjæl ❤
Jeg har lige siddet og fordybet mig i bogen med de 10 nøgler ❤
Holy shit den er god ?
Der blev både fældet tårer og blev fyldt med varme ?❤
Hvor er det bare fantastisk med øvelserne – så man kan bruge den viden du giver i praksis ❤
Jeg ville lige sige tusind tak for at give en masse stof til eftertanke og refleksion ❤ ❤ ❤ og ikke mindst tak for en dejlig praktisk guide til at åbne hjertet og at lære at elske dig selv ❤
Jeg har altid elsket alt og alle – men uden tvivl glemt mig selv i processen ❤ så tak for at vise, at det er okay og egentlig super vigtigt at modtage også – den ramte helt sikkert dybt ❤ ❤ ❤
Hele bogen ramte mig faktisk lige i hjertet – så budskaberne rammer plet ??❤.
Tak for dig  ❤ ❤