Fremtidslogen oktober 2016

Fremtidslogen:

Følgende er kanaliseret oktober 2016. Kontakten var med en rumenergi, selvfølgelig sendt fra Lyset. Nærmere bestemt Det Hvide Broderskab. Kunne ikke forstå navnet. Måske næste gang..

Året 2017-2018, bringer stor tumult med sig. I skal vide at det tjener det bedste, for jer mennesker, såvel som det altid er vores planer med jer.

Det som i vil opleve som kaos energi, er at rense ud i det sidste genstridige energi, som ikke har ville slippe her i 2017. Det handler ikke om metafysisk form, men om det som i har valgt i jordiske termer, at kalde, fysiske former.

Dvs, at der skal renses ud i individer som er ukærlige, og med sig kan de få villige rejsepartnere fra lyset til at guide dem ind i det næste rejseliv.

Måden det vil komme til udtryk , er som jeres uendelige historie peger på, via en reformistisk tilstand. Et oprør,en overgang, et opgør. En transformation.

Der vil være det som betegnes jordisk som fysiske tab.
En rejse til næste ophøjethed. Og der vil blive stille guides til rådighed. Disse vil være lysbærer, som har ønsket sig opgaven.

Maj-august, er der dyb uro på det økonomiske felt. Det som er bærer af jeres økonomiske fundament, er på alle måder blevet ukærligt og gennemhullet og bryder sammen.

Der vil blive skabt grobund i årene til 2019, til en ny betalingsfod hvor penge ikke er styrende.

Religion. Patent på retten til Guddommelig kærlighed, ender med konflikt. Mennesket skal mødes i forståelsen af en samlet kærlighedsforståelse.

Vi bringer jer hellige budskaber og fred.

Kærligst kanaliseret af

Kutinda mester

Cimone