FØLER DU OGSÅ AT DET ER SOM AT SIDDE I ET ENERGETISK LYN-TOG?

FØLER DU OGSÅ AT DET ER SOM AT SIDDE I ET ENERGETISK LYN-TOG?

For hvis du har det sådan, er du absolut ikke alene om at føle det sådan!

 

Hele året har været en mere eller mindre konstant energetisk proces, hvor vi, primært på det indre plan, har drønet derud med opgraderinger, aktiveringer, slip, indsigter, aha’er.. you name it.

Derfor har det muligvis føltes som, og føles stadig, som at sidde i et energetisk lyn-tog.

 

Og ja, jeg veeed godt at jeg er tidligt på den med min års-evaluering.

Normalvis plejer jeg at lave et lille skriv (HA, som om jeg kan lave et LILLE ordfattigt skriv, det var vist lige hurtigt nok på tasterne dèr, Cimone … hø hø), i december, præcis som flere af mine skønne dygtige kollegaer.

-Altså et skriv hvor jeg samler energetisk op på året der er gået, og hvor jeg kommer med mit kærligste bud på hvad det nye år, vi træder ind i, vil bringe af energetiske gaver.

 

Men det er normalen.

Og i år har på ingen måder været normal.

 

Så jeg hopper ud i mit ”juleskriv”, nu her 2 mnd før tid.

GLÆDELIG JUL. … Fniiis.

 

Nåh, men ud af mit fjollede hoved, og kiksede humor, og tilbage til mit budskab …

 

Året som snart går på held :

Den bedste måde jeg egentlig kan beskrive dette år, er faktisk ved at refere til en samtale som jeg havde med en veninde om netop dette års energier.

For jeg sagde til hende, at jeg i år var blevet 10 ældre, på 1 år, men helt klart på den fede måde! 

Og dette er på det indre plan.

( min krop er ikke blevet 10 år ældre i år, pjuiii…selvom naturen ikke nødvendigvis er heeelt nådig, jo ældre man bliver, men det er så en anden snak   )

 

For året i år, har været mega kodyl super ypper overdrevet hyper aktivt, på vores indre energier. Altså vores måde at reflektere, føle, slippe, navigere, arbejde med ting i vores sociale arv..alt hvad der har med ”de bløde værdier” at gøre, så at sige. Altså måden vi er os i verden på, vores lys og vores kærlighed i verden.

Super spændende.

 

Det har kunnet give mægtige interessante udtryk, i form af fx aktiv krænkelses kultur, fordømmelses kultur, en mig-mig-mig aktivering, en opblussen af offer-energier, dramaer, projektioner af ansvar, indre navigations forvirring og nogle gange en frustration og irritation over det kollektive skift af ”regler”/ nedbrud af mønstre og gamle energier. Osv

Ja, der har været drøn på året.

 

Men alle disse reaktioner, er formodentlig et udtryk for en generel aktivering af DELE, af aktivering i det enkelte originale sjæls-lys ( ting som vi troede vi havde glemt), i hver af os.

Og det skal lige lande i os.

Lidt kaos før orden. Så at sige.

 

For vi skal alle have aktiveret vores individ, vores unikke selv, så vi kan bidrage smukt og kærligt til kollektivet.

Og indtil vi lige lærer ”at styre bilen”, kan der komme disse førnævnte reaktioner, til vi lander blidt og kærligt og får implementeret denne power, til fælles bedste. Uden at vi selvsagt bliver èn grå masse ( lys-masse, er nok et bedre ord  ), men bevarer vores unika, hver især. 

 

Så året har budt på spændende ting.

Og ting er kommet frem i lyset.

For vi vil ikke længere ( læs : lyset har sejret) acceptere alt muligt grimt i verden. Og det er jo skønt  .

 

 

Selvom det kan føles langsommeligt, og ja, jeg mister også nogle gange tålmodigheden med et eller andet, så er der også på alle andre planer og områder i verden ved at ske noget.

Og vi èr på vej .

 

Det var året som gik.

 

Nu til året som kommer, 2020 :

Næste år bliver sån et slags ”iværksætter år”.

 

Og nej, jeg mener ikke at alle hverken skal, eller bør, springe ud som selvstændige. Heller ikke i 2020.

 

Men energien i 2020 er meget dynamisk, nytænkende, idealistisk, og anderledes. Lidt som man er som iværksætter ( i hvert fald i begyndelsen ..he he ).

Så næste år, der vil vi muligvis opleve noget af vores nuværende proces, omsat til en eller form for handling, og ikke bare handling men måske en kreativ løsning.

 

Måske hopper du ud i at male din stue lilla med gule blomster.

Og en rød sofa.

 

Eller du udbyder en ny form for healing, hvor du står på hovedet, mens du synger nationalsangen.

Eller du siger op som selvstændig, og bliver deltidsansat, så du kan udleve din drøm om esoterisk blomsterbinding for din egen fornøjelse, fordi du ønsker at slippe alt hvad der er pres.

 

Det bliver super sjovt at se.

 

Og ja, JEG har også allerede taget smug-præmiere på næste års energier, og kommer til at udbyde noget helt nyt og ganske fantastisk på min side, i min lille virksomhed. Det bliver/ er bare så drønende skønt .

Men det bliver så først næste år at jeg udbyder det, for det tager tid osv at lave. Men du kan godt begynde at glæde dig 

 

Så. Med disse ord vil jeg slutte.

Nej, det vil jeg så ikke alligevel.

Du slipper ikke helt endnu.

 

For jeg vil lige nævne det med aktivering af vores originale sjæls-lys.

Det er en proces over tid.

Det er forvirrende.

 

Og det kommer til at stå på i de næste år, som et led i selve Transformationen

 

Derfor har jeg i nogle år nu, netop udbudt netop KUTINDA, som lige præcis går ind og aktiverer din originale sjæls identitet.

I det forløb får du støtte, vejledning, mentoring, undervisning og transformationsenergien HELE vejen i DIT udviklingsforløb.

Se mere her under KURSER

 

NU vil jeg så slutte.

 

Kærligst

Kutinda mester

Cimone

Photo by Skitterphoto from Pexels